Over ons

Stoerevloeren staat voor duurzame kwaliteit, ambachtelijke plaatsing en afwerkingen die natuurzuiver zijn. Dit draagt bij aan een gezond klimaat in huis. Wij leveren de houten vloer die past bij het interieur dat jij voor ogen hebt. Wij verzorgen het complete traject vanaf oriëntatie tot oplevering.

'Vanuit mijn passie voor hout ben ik in 2004 begonnen met Stoerevloeren. Het is fantastisch om een bijzondere bijdrage te kunnen leveren aan een leef- of werkomgeving. Van klanten horen wij vaak dat de vloer hun verwachtingen heeft overtroffen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het hele traject, van oriëntatie tot aan de oplevering helder en soepel verloopt. Communicatie is daarin erg belangrijk. Na plaatsing wordt er natuurlijk goed geleefd op de vloer en het is fijn als deze steeds mooier wordt door de loop van tijd..'

In onze showroom, slechts 5 minuten van Amsterdam, vind je ons aanbod van verschillende houten vloeren. Je kunt op afspraak langskomen wanneer het jou schikt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Ramon Budike, eigenaar van Stoerevloeren

showroom stoerevloeren Landsmeer

Showroom Stoerevloeren in Landsmeer, op afspraak te bezoeken